Garnpånett AS - Din leverandør av garn på nett

Nyheter i nettbutikken!

DROPS Sky er laget av 74% babyalpakka, 8% merinoull og 18% polyamid, det er supermykt og luksuriøst. Det føles likt som DROPS Air, men har en mer kompleks tubelignende struktur som gjør det meget lett, puster godt og er slitesterkt.


Garnet er perfekt til store prosjekter som tepper, poncho, jakker og gensere, samt tilbehør som sjal, luer og skjerf. Plagg i glattstrikk får en vakker tekstur, men også strikket i struktur- og flettemønster gir det et vakkert resultat.

Drops Kid-Silk er et luksuriøst garn i en eksklusiv blanding av 75% mohair super kid og 25% silke.

DROPS Kid-Silk er mykt og lett garn, med et flott fargespekter! Garnet har et sofistikert uttrykk og kan gjerne strikkes sammen med andre DROPS-garn. Det er perfekt for midre plagg som sjal, skuldervarmere og feminine topper.

Garn på nett

Omvendt GIVE-AWAY

Vi ønsker å bidra til å gjøre verden til et bedre sted ved å kjøre en omvendt GIVE-AWAY. Vi samler derfor inn strikkede plagg som luer, votter, sokker, kofter, jakker etc. 

Vi har valgt å gi disse plaggene til THK-stiftelsen. De driver et fantastisk humanitært arbeid i Ukraina. 

Har du restetråd som du ikke vet hva du skal bruke til? Strikk noe varmt til noen som trenger det mer enn oss! Vi tar selvsagt imot plagg av alle typer garn!

Send dine plagg til oss, eller kom innom, så ordner vi resten. 

Les mer om THK-stiftelsen her: www.thk.no

DEL DETTE VIDERE TIL DINE STRIKKEVENNER!

Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn